Bedankt voor uw interesse in de Lemax Village-collectie.Lemax accepteert bestellingen tussen midden februari en ongeveer eind juli.


Om aan de slag te kunnen gaan, hebben we een kopie van het doorverkoopcertificaat en / of de documentatie van uw bedrijf nodig om te verifiëren dat u een bedrijf bent, aangezien Lemax niet rechtstreeks aan consumenten verkoopt. We sturen vervolgens een kopie van de huidige catalogus en prijslijst zodra deze beschikbaar is.Lemax produceert alle goederen om te bestellen, we hebben geen artikelen in voorraad. Er is een geschatte levertijd van 120 dagen op alle bestellingen.Lemax kan u in US Dollars of Canadese Dollars factureren. Jaarlijkse minimale openingsvolgorde is $ 500,00 USD of 700,00 CND en alle artikelen moeten worden besteld voor het geval er hoeveelheden in de doos zitten.Voor e-commerce en nieuw opgerichte accounts worden vooruitbetaalde betalingsvoorwaarden toegewezen. Vooruitbetaalde betalingsvoorwaarden vereisen een aanbetaling van 50% op het moment van uw bestelling / bevestiging. Het saldo plus vrachtkosten is verschuldigd wanneer de bestelling gereed is voor verzending.Aanvullende betalingsvoorwaarden zijn onderhevig aan kredietwaardigheidsonderzoek. 5-8 Kredietreferenties en bankgegevens worden gevraagd.


Betalingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving, cheque of creditcard.Goederenvoorwaarden zijn F.O.B. Canton, Massachusetts, VS. Houd er rekening mee dat uw bedrijf de geregistreerde importeur zou zijn en dat u een makelaar zou moeten hebben en verantwoordelijk zou zijn voor heffingen in verband met taken, belastingen, makelarij, enz.Voor hulp kunt u een supportticket indienen door op de koppeling "Nieuw supportticket" bovenaan deze pagina te klikken. Alle inkomende e-mails / tickets worden beoordeeld en toegewezen aan het juiste team. Gelieve 48 uur toestemming te geven voor het bevestigen van uw aanvraag.